Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Megélek a tartalomból, vagy...

KoviAti kérdése:

Megélek a tartalomból, vagy el kell olvasni?

Figyelt kérdés
Az van, hogy most megyek gimibe (Miskolc, Földes Ferenc Gimnázium) és kaptam 7 kötelező olvasmányt. Nem tudom lesznek e dolgozatok, de ha lesznek ahoz elég lesz a tartalom is, vagy el kell olvasni? UI.: RÜHELLEK OLVASNI
2011. aug. 15. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
hát figyuka a rövidebbeket olvasd el a hosszabbakat elég ha több kötelezők rövidenből kiolvasod.én is így csináltam régen mondjuk én a szemerébe jártam az avasra de ott bejött:)
2011. aug. 15. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Esetleg a rövidebbeket próbáld meg elolvasni..

Neten írd be gugliba a könyv címét és keress rá, hogy tartalom, röviden, vagy elemzés.

Mindegyik könyvhöz olvass el több elemzést is, így jobban képben leszel, ha esetleg lesz valami számonkérés. (gondolom, hogy igen, nyílván nem véletlen lettek feladva)

Mi anno gimibe mindig elmeséltük annak, hogy miről szól egy regény, aki nem olvasta el.

2011. aug. 15. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, szép, hogy egy gimnazista rühell olvasni...

Mondjuk én úgy gondolom, hogy legalább azt nézd meg, hogy melyek lesznek ezek közül érettségi témák is, mert hidd el, bajban leszel, ha ott állsz 4.-ben, és semmit nem olvastál a feladottak közül...

Az meg nagyon nem mindegy, hogy csak fel kell majd frissíteni, vagy akkor kell elkezdened kapkodni mindennel.

Persze tudom, hogy ilyenkor neked az érettségi még nagyon messzinek tűnik, és nevetségesnek hangozhat, hogy most ez szempont legyen, úgyhogy döntsd el te, hogy hogyan látod jónak.

Ki tudja, lehet, hogy a dolgozatokat megírod ilyen rövidített izékből is, nálunk is volt egy-két ember, aki így tette.

2011. aug. 15. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:

A Magyar Elektronikus Könyvtárból le is töltheted őket, vagy közvetlenül megnyithatod az olvasáshoz (ingyenes):

[link]

Amúgy ha nem akarod valamelyiket elolvasni, esetleg megpróbálhatod megkeresni filmen. Még mindig több, mint a puszta tartalom valamelyik olvasónaplóból.

2011. aug. 16. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha csak a rövidített változatot olvasod el, az olyan, mintha húleveskockát nyalogatnál anyukád vasárnapi levese helyett. Egyetlen kivételt ismerek el, ez a Szigeti veszedelem. Nem embernek való...
2011. aug. 16. 18:42
 6/6 Vuvu válasza:
Légyszi írd le hogy mik azok.
2011. aug. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!