Pinklady9295 kérdése:
Hol szoktatok tanulni? Hol tudtok a legjobban koncentrálni?
Figyelt kérdés
Sokan az ágyon, az íróasztalnál, de van aki a konyhában, az étkezőben vagy a heverőn tud a legjobban tanulni... Ti??:))2011. júl. 25. 11:27
1/3 anonim válasza:
Konyhában. Eleve itt van a laptopom, mert a konyhában szoktam cigizni, az meg nekem tanuláshoz is kell :)
24/L
2/3 anonim válasza:
szobámban, járkálva vagy néha ülve írósztalnál de csak ha csukva van az atjó, fel alá járkálok hangosan olvasgatom néha, úgy hamarabb megjegyzem, nem is tunyulok ülve és gyorsabb úgy tanulni. Bár hátránya h ha 4-5 órát tanulok akkor már a derekem a sok járkálástól megfájdul, ülve kell folytatni..így is úgy is kényelmetlen tanulni:D Ha ülök úgy is kényelmetlen sokáig, állva is, fekve se jó akkor majd elalszom...én a járkálásra esküszöm, nem álmosít legalább.
3/3 anonim válasza:
az ágyamban, vagy a suli könyvtárában, vagy bárhol egy aránylag csendes folyosón, vagy a metrón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!