Japán atomkatasztrófáról írtok nekem röviden?
Figyelt kérdés
igazából ez a német házim. De én anygon nagyon megköszönném már azt is ha magyarul írnátok róla egy 10-15 mondatot, aztán majd leforditom németre.
Tudom rengeteget irnak róla az interneten. De nem találtam olyan oldalt, ahol már mindent leírnak egybe. Külön külön minden fennvan de nem tudom milyen sorrenbe vannak, meg a sok robbanás. Valaki letudna nekem írni akkor a törénteket? 8 hány erőmű robbant fel, halálesetek száma, előtte cunamiról néhány mondatot, meg a földrengésről, aztán egy kicsit részletesebben valahogy az atomrobbanásokról. Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)
2011. jún. 7. 18:01
1/2 A kérdező kommentje:
Valaki segít?
2011. jún. 7. 18:30
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!