Egri csillagok nem röviden?
7.-es vagyok. Egy éve ki kellett volna kérdeznie a tanárnak az Egri csillagokat, de nem volt rá időnk, mert nem tudja beosztani hogy mit mikor kellene csinálnunk. Akkor elolvastam (érdekes volt, nem volt olyan rossz mint ahogy gondoltam) Viszont most találta ki hogy ebből kell majd valami házi dogát csinálnunk. Azóta szinte mindent elfelejtettem, mivel több ezer oldalt elolvastam. Nincs valami 30 oldalas, vagy 20 oldalas összefoglalása?? Mert újra nem lenne időm, és ha elolvasnám akkor újra eszembe jutna. 1-4 oldalasat már találtam, de azok túl rövidek! (az osztályból rajtam kívül egy ember olvasta el, a többiek le se sz*rják, úgyhogy elbújni nem tudok!
Légyszi segítsetek!
(kíméljetek meg a baromságaitokkal! nem vagyok okostojás, nem kell szekálni, csak szeretek olvasni!)
Tudom hogy van film, de a tanár tudja mit kérdezzen, hogy kiderítse hogy a filmből látta-e valaki!
Van olyan könyvsorozat, hogy kötelezők röviden, abban van egy hosszabb rövidített változat is.
Most, hogy neten rákerestem ott is vannak változatok, de nem tudom, mennyire megbízható. Inkább a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!