Egy jó angolos le tudná nekem ezt fordítani? (profi)
Épp Norvégiában utaztam, mikor találkoztam egy vén halásszal. A halász felvitt engem az egyik hegyre a tengerpart mellett, hogy megmutassa nekem a lenyűgöző örvényt vagy (más néven )Maelstrom-t. A tenger csendes volt mikor felértünk a hegytetőre, de aztán valami ijesztő hangot hallottunk a távolban. A tenger hirtelen haragossá vált és megjelent az örvény, forogva körbe és körbe nagyobb zajt csapva, mint a Niagara vízesés. Néztük egy kis ideig, utána ismét elindultunk a hegyről lefelé. Az öreg halász elkezdett beszélni:
'3 éve, valami ijesztő történt velem. Az a 6 óra rémület összetörte a lelkemet és testemet. Bizonyára úgy gondolod öreg ember vagyok - pedig nem. Kevesebbet időt vett igénybe a fekete hajam befestése ősszé, mint egy átlagos nap. Egy nyári napom, két testvérem és én jöttünk vissza a szigetekről, ahol remekül lehet halászni. A hajónk tele volt szép halakkal egy jó nap munkája után. Egyszer csak a látóhatárt beborította a felhő, és kevesebb mint egy percen belül szörnyű viharba keveredtünk. Ez volt életem legrosszabb vihara, amit valaha láttam.
Egy óriási hullám beborította hajónkat, és borzalommal néztem, ahogy a kisöcsém kiesett a hajóból. A hajónk túlélte, próbáltam helyre hozni, mikor a bátyám szájával a fülemhez közel hajolt és elordította a szörnyű szót: "Örvééény"
Na itt meguntam további jó napot!
köszönöm!
várom a többit =)
profi... még elvárásod is van, hogy profi legyen az illető...
hosszabb távon jobban járnál, ha nem mással fordíttatnád a dolgaidat.
Ja és nem lesz feltűnő, hogy bukásra állsz, és egy profi cuccot adsz be.
A tanár se hülye ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!