Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Akik jól fogalmaznak, segítené...

Akik jól fogalmaznak, segítenének egy bemutatkozást megírni? (lent)

Figyelt kérdés

Ez egy versenyre kell bemutatkozásnak (tehát nem az hogy a verseny feladata lenne)... Aki jól tud fogalmazni, nagyon kérem segítsem, mert én fogalmazásból mindig is 3-mas voltam vagy 2-es... és most ez életbevágóan fontos lenne, mert országos Fizikaversenyre megyek és lehet hogy fel fogják olvasni (ha helyezést érek el)... természetesen bele lehet írni még ilyenkor szokásos dolgokat (pl hogy a hobbim a fizikatankönyvek tábortűz-alapnak használása XD) és ha kell még szerintetek valamilyen infó egy bemutatkozába, akkor kérlek szóljatok!

1. Melyik tantárgyakat tanulod a legszívesebben?

a) Természettudományos tantágyak: matematika, fizika, kémia

b) Idegen-nyelv (angol)

2. Hogyan történt a felkészülésed az Öveges-versenyre?

• sok könyvet elolvastam

• sok példát megcsináltam

• sok új érdekes dolgot találtam

• Eötvös Loránd életében sok meglepő fordulatokkal könnyebben tudtam emgtanulni a zéletrajzát

3. Mik a terveid?

• Gimnázium: a Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumában fogok továbbtanulni

• Egyetem: még nincs konkrét elhatározásom, valószínűleg kereskedelmi-gazdasági ág, de lehet hogy tudományos ág

4. Mutasd be családodat!

• 1 tesó, 2 szülő

• Tesó: 12 éves, általános iskola

• Anya: régen matektanár (egyetem)

• Apa: régen gazdaságot tanított (egyetem)

5. Hobbik

• Szabadidőmben: zenét hallgatok, könyvet olvasok, filmeket nézek

NAgyon megköszönném ha segítenétek!!!

2011. máj. 25. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, nem úgy tűnsz mint aki nem tud fogalmazni :D Ha nem pontokba szednéd szerintem pár apró igazítással jó is lenne.
2011. máj. 25. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem így írd meg!

Tiszteletem X.Y vagyok!

Erről és erről a helyről érkeztem(iskola, vagy város, község ez már a te döntésed, hogy melyiket írod be, ehet mindkettő). A Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumában fogok tovább tanulni. Kedvenc tantárgyaim a matematika, fizika, kémia egyszóval a természettudományos tárgyak, illetve az angol nyelv. Konkrét terveimet tekintve a már fent említett Gimnázium van előtérben, Egyetemről is van elképzelésem, de még semmi nem tudom pontosan, hogy hova és milyen szakra szeretnék majd menni, gondolkodom a kereskedelmi-gazdasági ágon, illetve a természettudományi ágon.

Családom: A szüleim együtt élnek. Egy testvérem van, ő 12 éves, általános iskolás tanuló. Édesanyám régen matematika tanárként dolgozott. (egyetem, nem tudom ezt mire értetted, hogy ott dolgozott, vagy ott tanult, esetleg mindkettő, ezt fogalmazd majd meg érthetőbben, az édesapádnál is)

Édesapám:Gazdaság tanár volt.

Hobbijaim:

-Zene hallgatás.

-Könyv olvasás.

-Film nézés.

A végére pedig aláírás, dátum.

----------------------------------------------------------

Sok szerencsét a versenyhez! :)

Szia!

2011. máj. 26. 02:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok az egyetemi résznél ahol a semmi nem tudom van ott a semmit ne vedd figyelembe. Véletlenül írtam oda.

Szia.

2011. máj. 26. 02:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen!
2011. máj. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!