Hogy kell jó kiselőadást csinálni? (egyetemen)
Figyelt kérdés
Nyilván senkitől nem várom,hogy írja meg helyettem,csak néhány tippet kérnék,hogy hogy lehet igazán jól felépíteni.2011. febr. 14. 20:36
1/5 anonim válasza:
Az elején lehet vmi kis tartalmi összefoglaló.
Ne legyen túl sok szöveg egy dián, inkább csak vázlatszerű legyen. Tegyél bele sok képet, szemléltető ábrát:)
2/5 anonim válasza:
Sok kép, kevés szöveg. Ha a hallgatóság megkapja a diáidat, hogy tanuljon belőle, akkor a jegyzetoldalra írd le a tartalmát kb. A diákon tényleg csak a neked emlékeztető vázlatpontok legyenek.
Tanuld meg jól a szöveget, ne felolvasd. Persze papírod lehet, ha elakadsz, akkor belepillanthatsz. De jobb, ha magadtól mondod. És férj bele a megadott időbe.
3/5 anonim válasza:
Rakjal bele valami vicceset vagy valami erdekeset, ami felkelti a hallgato figyelmet. Pl: en 12-be tartottam egy fel oras eloadast a teleportalasrol, es volt egy olyan resz, h az ember annyi adatbol all, h ha felirnak az osszeset dvd-re akkor 3 akkora epuletet tudnank epiteni mint az empire state building. Meg mikor bemutattam Schrodinger macskajat akkor eleg vicces kepeket raktam bele:P Am mirol kell tarts?
4/5 A kérdező kommentje:
olvasás változása,története....nem is az a legnagyobb baj,hogy hogy építem fel,hanem,hogy rettentően izgulós vagyok...remeg kezem lábam,elhal a hangom stb...pedig a tanár nem vérmes,kedves és jóindulatú mindenkivel,de ez sajnos nálam mindig előjön!:S
2011. febr. 15. 16:46
5/5 anonim válasza:
Ez nalam is igy volt, de 2 perc utan meg is szunt ahogy belejottem. Csak el ne ajulj mert akkor mar nem tudsz belejonni:D:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!