Segítene valaki ötleteket adni?
Figyelt kérdés
Osztállyal megyünk korizni jövőhéten, és a tanárnőnk kitalálta, hogy míg a buszon ülünk, csináljunk valami érdekeset is. Azt mondta, mindenki találjon ki egy témát, amit érdekesnek talál, és beszéljen róla egy 10percet. Ilyenekre gondol pl.: a színek mit jelentenek, milyen rekordok vannak, rovásírás bemutatása. Az osztálytársaim már minden ötletemet "lefoglalták", így nem akarok én is azokról, szóval nem igazán tudom miről beszélhetnék. Valaki segítség?2011. febr. 13. 21:44
1/7 anonim válasza:
hát szerintem valami olyanról beszélj ami téged is érdekel, egy sport vagy valami tevékenység amit szeretsz, vagy ami számodra is érdekes :)
2/7 anonim válasza:
En most 12-be fizikabol a teleportalasrol kellett eloadast tartsak, azon belul is a kvantum teleportalasrol. Nekem tetszett a tema, meg a tobbieknek is. Alig tudtam beletomoriteni 25 percbe, szal 10 percet biztos tudnal rola beszelni
3/7 anonim válasza:
én az álmokról tartottam egyszer kiselőadást. az is izgi volt, az egész osztályt érdekelte:) csak ajánlani tudom nagyon sokat lehet róla beszélni pláne ha van egy álmoskönyved is amibe benne vannak az álomszimbólumok. így a többieket is betudod vonni;)
4/7 anonim válasza:
Ötleteljünk, hátha beletrafálunk valamibe (és a google-ban is találsz ezekről vmit):
-álomfejtés
-jóslás tenyérből, kávézacból stb...
-woodoo
-hiedelmek (itt bármi lehet, pl.: kísértetek, dracula, vámpírok, vérfarkasok stb..)
-jövőkutatás
-zöldség vagy gyümölcs-e a paradicsom (ételek és italok topikon most vesézik ki)
-a korcsolya/koricipő története
-lottónyertesek élete ( [link]
-számmisztika
-mesterséges intelligencia
-klónozás
- hihetetlen/dilis rekordok ( [link]
Ennyi elég lesz?
5/7 A kérdező kommentje:
Juj nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyit írtatok, most már biztos lesz miből választanom:) Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettetek:)
2011. febr. 14. 17:24
6/7 anonim válasza:
Azért majd jelezd, hogy melyiket választottad.
:)
7/7 A kérdező kommentje:
Szia!
A lottónyerteseset választottam, és nagyon tetszett mindenkinek, úgyhogy még egyszer köszönöm az ötleteket, sokat segítettetek, és jól telt el a nap:)
2011. febr. 18. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!