Mik a legjobb tanulási módszerek?
sousukefan: jóóvagy.. én gondolkodtam rajta, h átmegyek a fazekasba, de koleszos nem szeretnék lenni (uh.. szegény szobatársaim..), aztán Győrből meg bejárni elég.. khm.. hosszú lenne.. jó neked :)
Tanulási módszer: én ennyi vázlatot azért nem írok.. úgy szoktam, hogy fogom a kihúzót, kiemelem a lényeget naranccsal vagy citrommal, mert azok emelkednek ki legjobban, aztán elkezdem mondani a tartalmát a leckének, és addig mindom, amíg meg nem marad. aztán ha nem marad meg sehogy se, akkor a nehéz részeket írom csak ki. ezt mondjuk törinél meg irodalomnál, de a fogalmakat mindig kiírom, mert azokat hajlamos vagyok.. khm.. elfelejteni megtanulni :)
Bioszt-föcit egyszerűen be kell vágni, mert nagyon másképp nem lehet (nálunk szó szerint kéri vissza a tanár az anyagot.. UTÁLOM). Kémia-fizika-matek jó kérdés, mert ezt nagyon nem szoktam tanulni, kivétel kémia elméletet, mert azt kérdezik versenyen, a fizikatanárunk meg egy nagy béna, és nem azért, mert szigorú, hanem éppenhogy nem tanít semmit.
Én legtöbbet irodalommal szoktam nyüglődni, nem is az elemzéssel, hanem az unalmas,ókori görög-római izés résszel. Ráadásul a tanár diktál valami vázlatszerűséget, de nem rendesen mondatokban mondja, amit mi írhatunk le, hanem teljes összevisszaságban, aztán meg azt kéri vissza, nem a tankönyvet. -.-
Egy pici nagyképűséget én is érzek a 14 éves lány válaszaban, de mire legyen nagyképű ebben a korban ha nem erre? Én is szivesen dicsekszek ha jó jegyet kapok(de, sajnos ez ritkán van).
A kérdezőnek meg annyit, hogy elhiszem, hogy a mai világban a Facebook a menő meg minden, de hidd el, hogy akik most naphosszat ott verik el az idejüket azokból semmi nem lesz jövőre, l l sz egyzer nekik is egy pont az életükben, hogy észükbe jut majd, hogy nem facebookozni hanem tanulni kellett volna. Nekem is van facebook-om, de nem lógok azon órákat, megnézem, hogy miújság és annyi, inkább tanulj mint facebookozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!