Mik a legjobb beilleszkedési módszerek? (bővebben lent)
Még most jelentkezz át gimnáziumba, és végezz főiskolát utánna vagy egyetemet ha nem akarsz munkanélküli lenni 6-8 év múlva, vagy ha nem akarsz valami nagyon xar állásba minimálbérért dolgozni esetleg 10-20 ezer forinttal több pénzért mint a minimálbér..
Mellesleg ne a beilleszkedéssel foglalkozz, hanem tanulj!! Ha még marad fölös energiád meg időd akkor sportolj, ha pedig oylan a suli hogy bejárni sem érdemes akkor jelentkezz át egy normálisba!!!
Nem érdemes valahova bejárni csak melegedni..
Hosszú távon nem kifizetődő...
A mai világban eredmények kellenek, puszira nem adnak semmit, az érettségi meg a szakma manapság meg már senkit sem érdekel, a legutolsó hülyének is van mindekettő...
Szia!
A lényeg, hogy magadat add, és beszélgess a többiekkel, ki honnan jött, mi a hobbija, mit sportol, hova ját moziba, milye filmet látott, stb. Én a két legjobb barátnőmet az első heteken szereztem: a gimiben az évnyitón egymás mellé álltunk, várakozás köben beszélgetni kezdtünk és azóta ő az egyik legjobb barátnőm, a másik legjobb az egyetemi tanulmányaim első hetében: azonos szakra járt és már a pénteki napra teljesen kiborult, akkor találkoztunk a folyósón és megvigasztaltam, segítettem neki, és ennek már lassan 8 éve...
Úgyhogy kezd el beszélgetni és ha elsőre kifogsz egy kevésbé értelmes embert :) hát marad ott még vagy 30 másik. NYUGI!!
szia!
én mikor a szakközépbe mentem, nagyon féltem h nem lesznek barátaim. jött a gólyatábor, vonattal mentünk nagyon féltem, haza is akartam menni, de a vonaton elkezdtünk beszélgetni egy lányal, és már minden jó volt. a gólyatáborba is nagyon jóba lett mindenki mindenkivel és még maradtunk volna, és hát jött a szerelem is. (igaz csak 3hétig). 1év végén összejöttem az oszt.társammal is akivel 2évig együtt is voltunk.:)
egyszerűen csak érezd jól magad és ad ön magad!
meglátod, jó lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!