Angyalkázásnál egy elég hisztis, újgazdag csajt húztam, és verset kell róla írni. Hogy írjak verset?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tudom, hogy kezdjek bele, pedig már sürget az idő. :/ Nem vagyok én költő... Hogy? Mit? Merre? :D
11/L
2010. dec. 16. 21:45
1/4 anonim válasza:
:D de jó fej vagy... Attól is függ, hogy milyen hangvételűt szeretnél írni. Mármint ok h karácsonyit. Legyen vicces, komoly, sznob... Indulj ki a kinézetéből...
2/4 A kérdező kommentje:
Barna a haja, zöld a szeme, és olyan hullafehér szegény. :D Nagyon vékony, nem olyan jó tesiből, többi tantárgyból egész jó (4 - 5). Nagyon szeret a középpontban lenni, fiúkkal megvan, igazi pletykafészek. :D Kissé nagyképű, önző, gonosz, de tud aranyos lenni. Úgy kb. ennyi :)
2010. dec. 16. 21:53
3/4 anonim válasza:
van 1 ötletem: mi lenne ha elmondanád a kereszt nevét és csinálsz egy olyan kis mondóka szerűséget mint pl a nevem Réka szal nekem így nézne kiÉ
R- és írsz R betűvel kezdődő mondatot
É- itt é-vel írsz
K- itt k-val
A- itt pedig a-val
remélem segítettem de ha akarod írd le a nevét és megírom neked :D
üdv: Kristine -vagy Réka tök mindegy xD)
4/4 anonim válasza:
Utolsó ok a verses...Nagyon szivesen h segítettem meg 1 hülye fantáziátlan kiscsaj helyett gondolkodtam és meg is köszönted -.-
Szép h ilyen bunkók vannak
Bcs az oltásért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!