Mit vesztek/csináltok annak, akit suliban húztatok? :D (angyalkázásnál)
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 21:24
1/20 anonim válasza:
fogalmam nincs egy 14 éves fiút húzztam én meg lány vagyok :S
más fiúnak tudnék,mit venni,de neki még ötletem sincs. :S
2/20 anonim válasza:
nem tudom :S pont olyat húztam akit egyáltalán nem ismerek,talán egyszer beszéltünk eddig :S
3/20 A kérdező kommentje:
Úh szegények:S Nekem tavaly volt ilyen,szintem "nem is ismertem":S
2010. nov. 27. 21:37
4/20 A kérdező kommentje:
*szinte
2010. nov. 27. 21:37
5/20 anonim válasza:
Zenekaron (hegedű, cselló, bőgő) én is egy dedós hülye csajt húztam, fogalmam nincs, mit adjak majd neki. :/
6/20 anonim válasza:
Én azt a csajt húztam, akitől sírógörcsöt kaptam októberben, mert úgy felhúzott. Tehát legszívesebben kutyasz.rt adnék neki. Lehet, hogy fogok is.
13/L
7/20 A kérdező kommentje:
Am szerintem lehet csoki,vagy bögre/toll amin a neve van..ilyesmi;)4. válaszoló:Sok szerencsét!xD
2010. nov. 27. 21:45
8/20 anonim válasza:
én egy fiút húztam akit nem nagyon birok, de lecseréltem egy másik fiúra akivel tök jóban vagyok:D
9/20 anonim válasza:
Szintén fiút húztam, és már meg is vettem neki az ajándékot. :D Egy ilyen "férficsomag" meg csoki, és még kap mellé egy virgácsot is. :))
15L
10/20 anonim válasza:
egy olyan lányt húztam, aki a 3 év alatt egy szót nem beszélt senkivel, de tudom h szereti a lovakat szóval vmi lovas holmit fog kapni, meg csokit :D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!