Mit vesztek/csináltok annak, akit suliban húztatok? :D (angyalkázásnál)
Én olyan lányt húztam, akit nagyon bírok, jófej csajszi és imádom vele beszélgetni, hülyéskedni:) Tavasszal sokat segítettem neki a tanulásban, mert ő elég rosszul tanult/tanul én pedig jó tanuló vagyok.Sosem felejtem el, az utolsó töri doga történetét.Kidolgoztam az egészet előtte, beszkenneltem és elküldtem egy csomó osztálytársamnak, hogy tanuljanak, köztük neki is.Msn-en keresztül magyaráztam neki, amit nem értett.Másnap óra előtt még próbáltam neki segíteni.Óra után első dolgom volt, megkérdezni tőle, hogy hogy sikerült...Nagyon szomorú volt, mert úgyérezte, hogy elrontotte és ez döntötte el, hogy bukik vagy átmegy.Amikor megkaptuk a dolgozatot és megtudta, hogy 2-esre zárják le töriből sírva fakadt az örömtől.Óra után a nyakamba borult, együtt örültünk a sikernek.
Számomra csodálatos pillanat volt, nagyon jó érzéssel tölt el, hogy tudtam segíteni neki:)
Úgyhogy, nagyon jó a kapcsolatunk, majd kitalálok Neki valami szép kis ajándékot!Örülök, hogy Őt húztam!:D
15/L
Én olyan srácot húztam aki az osztályba a nem beszélek vele szinten. SOHA nem beszélgettem még vele, nem tom mit szeret és mit nem.. :D De nem is érdekel kap tőlem egy micimackós zoknit a kínaiból. :D Aranyos, vicces, nem sértő :)
14/L
Én egy olyan fiút húztam aki tavaly szerelmes volt belém.Olyan hülye...Soha nem járnék vele! Pláne nem ilyen korban!
Nem tudom..Bögre, toll, csoki.
nem érdekel, nem vagyunk egy jó osztály.
Van pár p*csa akit nem bírunk...Meg mi vagyunk az újak(3 éve jöttünk) és nem mindneki bír minket.
nehéz lesz...
én az osztály legutálatosabb fiúját húztam
fogalmam sincs mit veszek neki-.-"""""
13/L
Nem tudom mit viszek neki.. egy kis görcsöt húztam, akit kedvesen csak korcsnak hívunk, mert mindenbe beleszól és nincs semmije amivel több lenne nálam. Azt tudom, hogy egy haveromnak Kiszel Tünde naptárat veszünk közösen mindenki, mert karácsonykor van a szülinapja:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!