Hogyan csinálnátok? Nem megy szebben, ha megfeszülök se.
A főiskolán a vizsgára bocsátás feltétele egy házi beadása. Az egyik tárgyból a tanár kifejezetten kézírással kéri a házit. A baj az, hogy nő létemre olvashatatlan macskakaparás az írásom, ha megfeszülök se tudok szépen írni. Gépelni jól és gyorsan tudok, de ugye kézírással kell beadni...
Elkezdtem írni, odaadtam a férjemnek, hogy olvassa fel. Hát, szenvedett vele rendesen.
Adjam be mellé gépelve is, vagy írjam rá a házira, hogy ha nagyon nem megy az elolvasás, beadom gépelve is?
Mással nem merem megíratni, hátha összenézi a vizsgafeladatok írásképével. (Anyámnak szép kézírása van, a két ünnep között le is írná, de emiatt nem merem megkérni, hiába ajánlotta fel...)
Szia. Ezt a tanártól kéne megkérdezned, mi itt bármit mondjuk, lehet az nem lesz jó és ne miattunk kapj karót.
A másik vége meg, ha ezt se fogja tudni elolvasni, mit csinálsz vizsgán? Tudnám javasolni, hogy "tanulj meg írni újra". Vegyél egy írásgyakolroltató könyvet, mert azt nem tudom elhinni, hogy ha megfeszülsz, akkor se tudsz olvashatóan írni. Bocsi, nekem ez elég hihetetlen.
Szerintem az jó ötlet, hogy leírod kézzel és be is gépeled!
Összetűzöd és egybe odaadod!
hát ezzel én is szenvedek. én gyönyörűen írok, bármilyen esküvői meghívóra mehetne sordísznek, de egyszerűen olvashatatlan :D kb mint egy 300 évvel ezelőtti alapítólevél... Nekem is volt egy ilyen tanárom, megszállottan állította hogy ő minden írást elolvas...mondtam neki még mikor feladta a beadandót hogy talán esetleg lehet hogy én leszek a kivétel, azt mondta olyan nincs. Beadtam, rá két hétre odahívott hogy segítsek neki mert elakadt:D
szerintem ne cisnálj semmit. írd meg ahogy tudod, ha nem tudja elolvasni majd szól.
már ne haragudj, de szerintem egy egyetemi végzettségnél talán alapkövetelmény lehet, hogy tudj olvashatóan írni.
Ha odafigyelsz és lassan írod biztosan olvasható lesz. Emellett még beadod gépelve és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!