Milyen összetevők (fehérje, kemáényítő. ) van a kenyérben és a húsban? Hol tudom ezt megnézni?
Figyelt kérdés
Biológia2010. dec. 1. 16:07
1/3 anonim válasza:
A hús nagyrészt fehérje, a kenyér pedig keményítő.
2/3 anonim válasza:
A húst gyakorlatilag szinte csak fehérje meg víz alkotja, na meg egy rakat DNS-molekula:D
A kenyérben a keményítő pedig a búza sejtjeinek sejtfalából van ott.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!
2010. dec. 27. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!