Júlia búcsúlevele Romeónak. Nem tudok hozzákezdeni. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg Ophélia levele Hamlethez is megfelelne. Valaki tudna nekem ebben segíteni? Holnapra meg kéne írnom, és fogalmam sincs, mit csináljak.2010. nov. 9. 16:28
1/4 anonim válasza:
Szia Juliskám!
Szép volt jó volt, de azt kell hogy mondjam elég volt, mennem kell! Sajnos nem voltál jó feleség. Többet ért volna nekem egy hétpróbás csaj. Na mindegy, ezen már kár rágódni, én most elmegyek, ha egyzser véletlen összefutnánk, majd max lehajtjuk a fejünket mintha nem vennénk észre egymást, vagy valamelyikünk átmegy az utca túloldalára.
Csövi
Romi
2/4 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ilyen nagy dolog egy kis segítségkérés.
2010. nov. 9. 16:43
3/4 anonim válasza:
búcsúlevél az szakítólevél, vagy öngyilkosdi előtti?
leírod, hogy milyen piszok ez a társadalom, hogy 2 család hülyesége miatt nem lehetsz az övé, és inkább a halál mint nélküle stb
mindezt költőien
4/4 A kérdező kommentje:
Halál előtti. Igen-igen eddig oké, csak elkezdeni nem tudom. :(
2010. nov. 9. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!