Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mikor kezdjek el tanulni az...

Mikor kezdjek el tanulni az előrehozott középszintű Földrajz érettségire?

Figyelt kérdés
Májusban lesz ugyebár és eddig úgy tanultam, hogy szerdánként 1 órát rászántam de azt is csak úgy, hogy olvasgattam folyamatosan meg úgy szoktam néha, hogy úgy 2szer háromszor végigviszem rajta a szemem... Mindenkitől mást hallok, de az ugyebár tény, hogy nem nehéz, mint például 1 emelt biosz érettségi és tehát nem tudom, hogy milyen rendszert kéne kialakítani...

dec. 31. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap.
dec. 31. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Vaktérkép. Gazdaság, kereskedelem, stb.
dec. 31. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha annyira jól megy, hogy előre hozatod, akkor úgysem kell sok.
dec. 31. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Egyéne válogatja
dec. 31. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

És erre most milyen választ adjunk úgy, hogy nem is tudjuk, hogy mennyit tudsz?

Vagy szerinted van egy általános mérce mennyit kell rá készülni?

dec. 31. 19:28
 6/9 A kérdező kommentje:
5 Ja, a 2.at gondoltam
dec. 31. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha a tanár adott pár gyakorló feladatot, esetleg térképet kezdd el nézegetni ami még annyira nem megy. Ha már megvannak a szóbelire a témák milyen tételek közül lehet húzni akkor érdemes lenne azokat elkezdeni kidolgozni még időbe hogy azért a tanároddal átnézesd hogy szerinte megfelelő-e, és ha igent mond rá akkor azt ezerrel tanulni.

Én nekem anno a tanárom azt mondta hogy a téli szünet utánra legyenek kész a tételek, adjam át, Ő átnézi, 1-2 dolgot javított rajta meg felírta mivel pótoljam hogy jobb legyen és ha már kész volt ami kb február elejére lett meg akkor azt kezdtem el veszett módon tanulni már az írásbelire, mert az írásbelin elég sok minden előjöhet ami benne van a szóbeli tételekbe, és már ennyivel előrébb voltam. A térkép nekem baromi jól ment, gazdasági része is jól ment. Nekem egyedül az éghajlatokkal voltak gondjaim, leginkább kevertem a dolgokat én abba fektettem nagyobb energiát hogy azt megtanuljam normálisan. De szerintem legkésőbb februárba kezdd el hogy tudj is haladni vele, és a vizsga előtt pár nappal már ne is foglalkozz vele, mert azt a keveset is elfelejted vagy összekavarod amit megtanultál.

dec. 31. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
A lányom anno adott év januárjában kezdte el egy tanárral, akihez heti órát járt. Szisztematikusan haladtak az anyaggal és 5-re érettségizett.
dec. 31. 22:09
 9/9 anonim válasza:
Lassan kezdd el csinálgatni a korábbi évek feladatait, azzal is tudsz gyakorolni.
tegnapelőtt 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!