Hogyan készüljek előrehozott középszintű angol érettségire?
Idén 11.-es vagyok és le szeretném tenni az érettségit angol nyelvből. Emelt szintűt nem akarok csinálni mert két emelten kívül egy harmadik - ami nem felvételi tárgy nekem - felesleges lenne.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék készülni? Van egy felsőfokú nyelvvizsgám, amit egy éve szereztem. A korábbi érettségiket persze meg fogom nézni, amiket eddig megcsináltam jól sikerültek.
Ti hogyan ismételtetek, milyen feladatokat oldottatok meg angol középszintű érettségire készülve?
Én az összes létező angol középszintű érettségit végigcsináltam (a hallásértés részt is otthon). A szóbelin tudni kell a megadott témákban beszélni, de az sem volt ördöngösség. Nem kell félni tőle, nálunk az angoltanárok direkt beijesztettek minket...
Így írtam 96%-ot, pedig nem vagyok egy zseni.
Üdv, egy végzős, aki szintén előrehozottat tett
Kozepszintu angolra keszulni? Egy percet nem keszultem, es 1 pontot hibaztam az egeszben, az is figyelmetlenseg..(nem vettem eszre hogy tobbesszam, es has helyett have-et irtam)
Nyugi, felsofoku nyelvvizsgaval vicc kategoria a kozep erettsegi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!