Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Egyetemi beadandóban rájöhetne...

Egyetemi beadandóban rájöhetnek arra, ha egy szöveget a ChatGPT írt?

Figyelt kérdés

2024. márc. 16. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk pl. külön bizottság van erre, akik ezzel foglalkoznak, és igen, rá szoktak jönni.
2024. márc. 17. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Rájöhetnek? Igen.

Foglalkoznak vele? Talán.*

*átlag beadandónál nem hiszem, hogy érdekel valakit, de persze tanár/egyetemfüggő

2024. márc. 18. 08:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Átlag beadandónál amúgy tojnak rá, amíg nem üvölt a szövegről, hogy mi van vele. Néhány tanár futtat rá szűrést valami szoftverrel, de van ami téved. Ezzel az a baj, hogy pl AI generált szövegnek érzékelte azt, amit beadtál, akkor az instant egyes részjegy, akkor is, ha amúgy magadtól írtad. Szaktársam már járt így, hogy ő maga írta a beadandót, de egy szoftver szerint chatgpt, és akkor a jegy 20%-át érő beadandója egyes lett.

Engem meg még nem kaptak el chatgpt használat miatt, se olyankor, amikor nem használtam, se olyankor, amikor igen. Teszem hozzá, én csak a hivatkozni kívánt forrás átfogalmazásra használom, majd belejavítok itt-ott, ahol nem stimmel a stílus.

2024. márc. 18. 22:06
 14/14 Valentinius válasza:
Nekem nincs felsőfokú vézettségem, de, ha ilyen helyzetben lennék, akkor csak amolyan mankóként használnám a Chat gpt-t.Nem egy az egyben másolnám be a témakörrer adott válaszait. Ezen felül utánanéznék más forrásokból is a témának és leírnám a saját megfogalmazásomban az egész szöveget.
2024. márc. 31. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!