Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » 2 oldalas irodalmi fogalmazás...

2 oldalas irodalmi fogalmazás 10. osztály - csinálta-e valaki?

Figyelt kérdés

Hali!

A pénz szerepe a világunkban.

Tartüff és én avagy mirét tudott becsapni.

Vitézség erkölcs, hazafiasság zrini katonáiban.

Na ezeket nemértem hogykell 10 osztályos, valahogy ugykel lhogy magamrol is irjak benne vagy nemtom ugy hogy igy énis benne legyen és másfél oldalt

még énsem értem hogy hogykell. csak pl az elsőben a pénzesben hogy mi a véleményünk rola, az embereket mivé tesz a pénz meg ilyenek, és egy kis irodalmi embert vagy valami ilyesmitis kéne bele tenni :S valaki tudna segiteni?

2010. okt. 25. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:
jesszusom. :S én 9.-es vagyok, de fogalmam sincs, hogy kell de remélem majd ilyen nekem nem lesz. Én is olyan irodalom házit kaptam, hogy csak na nem is tudom, hogy hogy kezdjem el..xD Remélem segítenek nkd.
2010. okt. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!