Egy erdőben mi szükséges a túléléshez és mi nem kell a túléléshez?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 16:32
1/6 krwkco válasza:
Ami kell: Mobiltelefon és térerő.
Ami nem kell: Más.
2/6 anonim válasza:
Hú basszus. Bushcraft-os videókat láttál már?
Amúgy ötletem sincs.
3/6 anonim válasza:
Ha találsz vizet, akkor a második feladat a menedék készítése az időjárási viszontagságok ellen. A biztonság érdekében és a hideg ellen pedig, a tűzgyújtás. Innen próbálkozz.
4/6 anonim válasza:
Tudod mi kell? Pénz, hogy bemenjél a legközelebbi faluba, és megvedd a túlélésedhez szükséges dolgokat.
5/6 Strand Unió válasza:
Ez az éghajlattól függ, ahol a túlélő helyzetbe kerültél. Nincsen egy minden helyjel kompatibilis túlélőfelszerelés (már ha a kérdésed ezzel kapcsolatos). De tüzet mindenütt kell majd raknod bármilyen pontján is vagy a földnek mert anélkűl se iható vized, se pedig ételed nem lesz. Így a felszerelésedben mindenképp része kell hogy legyen valamilyen tűzgyujtó eszköznek. Ha kicsit több infót adsz ezzel kapcsolatban tudok konkrétabb dolgokat mondani.
6/6 anonim válasza:
Természet közeli helyen nőtem fel, és sokat megtanultam a szüleim és nagyszüleimtől, hogy hogyan lehet túlélni az erdőben. 14 éves koromra, ha kimentem a természetbe, kb.. 1,5 kg felszereléssel, tudtam ételt és tiszta vizet szerezni. Tudtam, hogy hol és mikor lehet halat fogni, ismertem az erdei gyümölcsöket, és gombáknak egy részét amit meg lehettet enni.
Meglehet neked a legjobb felszerelés ami csak létezik, de ha nem tudsz semmit a természetről, akkor biztos hogy nem fogod túlélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!