Valyon ki tenne ilyet? Kellene ezzel egy 5mondatos bevezető sürgősen!!!!
Nem vagyok jó a fogalmazás írásba
Holnap reggelig kellene a válasz
"Vajon ki tenne ilyet?"
Milyet? Pl. ki lopná el egy gyerek biciklijét?
Pistikét az anyukája levitte a ház előtti parkba. Pistike vidáman biciklizett a játszótér körül körbe-körbe. Aztán megunta és lefektette a biciklit a játszótér mellett. Nagyon szép homokvárat épített. Mire hazaindultak volna, a bicikli eltünt.
Vajon ki tenne ilyet?
(Megjegyzés: sose kaptam jó jegyeket a fogalmazásaimra. Csak egyszer. De az véletlen lehetett. :-) )
Hát pedig a jövőben sokat kell majd még fogalmaznod, szóval erőltesd meg magad. Nem tiszta számomra teljesen, hogy pontosan mit is kérsz, de szerintem menni fog magadtól is 5 mondat megalkotása. Az az 5 mondat később lehet 5 oldal is lesz, akkor mit fogsz csinálni?
Ha nem értesz valamit, elakadtál, akkor nyugodtan kérdezz vagy küldd el, amit írtál, hogy ellenőrizzük. De az nem okés, hogy itt akarod megiratni a házidat. Az a házi feladat lényege, hogy gyakorolj. Na már most te erre nem vagy hajlandó, mert "nem tudsz fogalmazni". De a házi pont azért van, hogy megtanulj fogalmazni. :D
Remélem érted, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!