Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ha 1-10es skálán kéne értékeln...

Ha 1-10es skálán kéne értékelned szerinted egy közép matematika érettségit 80%-ra elérni mennyire nehéz?(neked)

Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"De miért okoz a felkészített diákoknak problémát a matek?"

Csak ismételni tudom magam:

Mert mindenki másban jó.

Mert nagyban függ az alap készségektől is.

A logikai készség elsajátításának a jó része gyermekkorban megtörténik, amit később már szorgalommal is nagyon nehéz behozni stb.

Én pl. k jó vagyok matekból és mindig is az voltam. Cserébe egy elég durva diszlexiával áldott meg az élet.

Jogos lenne a kérdés, miért nem tudok felnőttként rendesen olvasni? Vannak szavak, amiket ki kell betűznöm a mai napig.

2023. febr. 7. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Általában igaz, hogy a matek sokaknak nem megy. És az is igaz általában, hogy az utolsó kb. fél évben kezdenek készülni az érettségire, így aztán nem sok esély van 4 év anyagát megfelelően elsajátítani. Ami szintén igaz, hogy a 2-est könnyű elérni, de az 5-öshöz kell tudni.

Szóval 5-ösre azok tudják megírni, akik azért nem 2-eseket szedtek össze évközben sem.

2023. febr. 7. 18:26
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
100%-os közép matekot írtam, úgyhogy a 80% kb 1
2023. febr. 7. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:

10000000000

Azaz lehetetlen. Diszkalkuliás vagyok, földrajzból érettségiztem helyette.

szept. 24. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!