Hogy működik a fogadó óra? ezért fizetni kell?
Vagy csak beülök a tanárhoz és abban az 1 órában elmondja nekem amit már 1x az egész osztálynak megtett?
Nagyon le vagyok maradva az egyik tágytól kerestem a suliban is/neten is az egyik tanár fogadó óráját de nem találom sehol
Hetente van nekik vagy amikőr ő meghatároz egy időpontot ?
#20 írjál?!
szerintem te sem , elég prosztó :D
Gratulálok, sikerült felfognod a lényeget.
Ja, nem...
Bár nem igazán értem, mi bajod van az „írjál” szóval, de még ha hibás is, még mindig jobb, mintha tele lenne tűzdelve az irományom helyesírási hibával, és nélkülözné a legminimálisabb központozást is.
Persze tudom, te vagy a helikopter, te vagy a legfaszább faszagyerek, csak ne csodálkozz, hogyha minimális segítséget sem fogsz kapni senkitől, majd emiatt rövid úton elhagyod az egyetemet.
Ha nem találtad meg a tanszék honlapján vagy hirdetőtábláján és nem mondta el a tanár az első előadáson, akkor vagy előadás előtt / után érdemes megkérdezni vagy emailt kell írni neki vagy személyesen bemenni a tanszékre, hátha épp ott találod.
Amúgy a fogadóórán ne számíts arra, hogy előadást vagy annak akár egy részét elmondja. Ilyenkor
- adminisztratív dolgokat szoktak intézni, pl. ha egy hallgató túl sokat hiányzik igazolással vagy egyéb méltányolható okból
- kérdés van a számonkérésekkel / beadandókkal kapcsolatban
- TDK-t, szakdolgozatot akar írni valaki az adott tanárnál
#24 nem tudok tőlűk mert nekem ez egy olyan óra amit pluszban vettem fel
A többiek nem "évfoly társaim"
Ők meg egy össze szokott közösség nem segítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!