Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy működik a fogadó óra?...

Hogy működik a fogadó óra? ezért fizetni kell?

Figyelt kérdés

Vagy csak beülök a tanárhoz és abban az 1 órában elmondja nekem amit már 1x az egész osztálynak megtett?

Nagyon le vagyok maradva az egyik tágytól kerestem a suliban is/neten is az egyik tanár fogadó óráját de nem találom sehol

Hetente van nekik vagy amikőr ő meghatároz egy időpontot ?

2022. okt. 26. 20:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

#20 írjál?!

szerintem te sem , elég prosztó :D

2022. okt. 27. 10:52
 22/25 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálok, sikerült felfognod a lényeget.

Ja, nem...

Bár nem igazán értem, mi bajod van az „írjál” szóval, de még ha hibás is, még mindig jobb, mintha tele lenne tűzdelve az irományom helyesírási hibával, és nélkülözné a legminimálisabb központozást is.

Persze tudom, te vagy a helikopter, te vagy a legfaszább faszagyerek, csak ne csodálkozz, hogyha minimális segítséget sem fogsz kapni senkitől, majd emiatt rövid úton elhagyod az egyetemet.

2022. okt. 27. 13:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem találtad meg a tanszék honlapján vagy hirdetőtábláján és nem mondta el a tanár az első előadáson, akkor vagy előadás előtt / után érdemes megkérdezni vagy emailt kell írni neki vagy személyesen bemenni a tanszékre, hátha épp ott találod.

Amúgy a fogadóórán ne számíts arra, hogy előadást vagy annak akár egy részét elmondja. Ilyenkor

- adminisztratív dolgokat szoktak intézni, pl. ha egy hallgató túl sokat hiányzik igazolással vagy egyéb méltányolható okból

- kérdés van a számonkérésekkel / beadandókkal kapcsolatban

- TDK-t, szakdolgozatot akar írni valaki az adott tanárnál

2022. okt. 27. 17:45
 24/25 anonim ***** válasza:
23 vagyok: ha le vagy maradva, akkor inkább az évfolyamtársaidtól kérj segítséget!
2022. okt. 27. 17:46
 25/25 A kérdező kommentje:

#24 nem tudok tőlűk mert nekem ez egy olyan óra amit pluszban vettem fel

A többiek nem "évfoly társaim"

Ők meg egy össze szokott közösség nem segítenek

2022. okt. 27. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!