Hogy működik a fogadó óra? ezért fizetni kell?
Vagy csak beülök a tanárhoz és abban az 1 órában elmondja nekem amit már 1x az egész osztálynak megtett?
Nagyon le vagyok maradva az egyik tágytól kerestem a suliban is/neten is az egyik tanár fogadó óráját de nem találom sehol
Hetente van nekik vagy amikőr ő meghatároz egy időpontot ?
Nem kell fizetni.
Hetente 1 óra van általában, de nem feltétlenül van ott akkor az irodában, ezért kell előtte e-mailben bejelentkezni.
De korrepetálni nem fog. Ha van konkrét, pár percben megválaszolható kérdésed, vagy egyéni tanrend miatt kell beszélnetek... Akkor persze, segít, de 90 perces órát nem fog neked újra lenyomni.
Egyébként a kérdésed megfogalmazása, stílusa nekem is azonnal középiskolát sugallt, legközelebb írd le, hogy egyetem, úgy gyorsabban kapsz választ.
2 hónapja vagyok egyetemista mellesleg nem hiszem, hogy nem elég egyértelmű a kérdés.
Ha középiskolai fogadóórára szülők járnak, akkor valószínűleg nem egy szülő van lemaradva.
Az egyik tanár mondta, hogy nyugodtan lehet menni hozzá, aki nem ért valamit fogadó órában ezért gondoltam, hogy ott részletesebben elmagyarázza és ő tette hozzá, hogy ha nem is megy senki abban az órában neki akkor is ott kell ülni azt is fizetik. Ebben nem voltam biztos h minden tanárnak van e minden héten ilyen órája.
Azt meg h fizetős csoport társaktól hallottam, és eléggé szkeptikus voltam ez ügyben.
"És itt ki szülő?
Látom egyetemre nem sikerült eljutni"
Neked meg a házi feladat kategóriába sikerült beraknod a kérdésedet.
De mi álmodjuk meg, hogy te egyetemre gondolsz. :D
Ja, amúgy nem sikerült. Csak jogra meg gyógyszerészkarra. :D Neked meg, gondolom, valami habiszti büfészakra, és most el vagy ájulva magadtól.
"akkor neked nagyon jó teljesítményed lehetett ha rólad állandóan beszélni kellett, az enyémnek nem kellett bejárni mert nem volt miről beszélgetni... Mindig jó tanuló voltam"
Én pedig mindig kitűnő, és mivel a szüleim számára fontos volt az előmenetelem, így nem volt kérdés, hogy mindig bementek. De ez csak értelmiségi családokban van így, szóval megértem, hogy nálatok a putrisoron nem volt jellemző.
"EGYETEMI fogadó óráról van szó de úgy tűnik itt a válaszolok nem jutottak el addig és még nem is hallottak ilyen lehetőségről"
Akkor le kellett volna írnod, valóban nem hallottunk még ilyenről, úgyhogy nem tudom, hol kellett volna megálmodni.
Neked amúgy teljesen felesleges bemenned, mert olyan mélységesen ostoba vagy, hogy már az első félévben ki fogsz bukni.
#14 Tanár mondta h az az óra arra van h segítsenek, abban az órában akkor javítanak ZH-kat vagy végeznek bármi más elfoglaltságot, ha nincs hallgató.
Sosem láttam kígyózó sorokat egyik ajtó előtt sem, az egész suliban nem vagyunk sokan, kétlem hogy sokan állnának sorban én is csak azért vagyok lemaradva mert úgy jött ki a lépés, hogy egyszerre 2 órám van.
#15 "helyesírási hibák" ez nem egy szakdoga, csak feltettem egy kérdést tanulás közben gyorsan így pötyögtem be telórol.
"osztály" -> mi így használjuk, de lehet csoport is nem ez a lényeg, neptun-ban is "Kedves osztályként" vagyunk megszólítva de teljesen mindegy, és meg lenne köszönve, ha lenne mit de ezt maximum kioktatásnak tudom elkönyvelni és nem segítségnek.
Ha elolvastad volna ez volt az első kommentem, hogy elnyomtam a kategóriát véletlen.
" Én pedig mindig kitűnő, és mivel a szüleim számára fontos volt az előmenetelem, így nem volt kérdés, hogy mindig bementek. De ez csak értelmiségi családokban van így, szóval megértem, hogy nálatok a putrisoron nem volt jellemző." -> nem nálunk nem volt jellemző, ugyanis az én szüleim dolgoztak/ de már csak egy van így dolgozna de betegégéből kifolyólag nem tud, ha ennyire érdekel a családi háttér is, nekem nem volt szükségem arra hogy a szüleim bejárjanak én egyedül jutottam el oda ahova és a műszaki menedzsert nem mondanám büfé szaknak.
Sosem fogok kibukni sehonnan, mert én mindig is szorgalmas voltam jelenleg is nyitva van a füzetem a családomnak is én segítek mindenben nem ők nekem, utánam nem kell suliba járkálni és amit én kitűzök célnak meg is valósítom, sőt mondok jobbat én vagyok az egyetlen államira felvételt nyert hallgató az OSZTÁLY-ban úgyhogy engem nem mostanában fognak kitenni sehonnan :))))
A te " diplomád" meg mese habbal szerintem.
Kérdező, egy dolgot jegyezz meg, a saját érdekedben (mert egyetemen sem szeretik ezt a stílust); ha már többen mondják ugyanazt, akkor az a minimum, hogy elgondolkozol rajta, hogy esetleg nem neked van igazad, nem pedig még rátenni egy lapáttal, hogy akkor is te vagy a legokosabb (ami a problémádat ítélve távolról sincs így), a többiek meg mind hülyék.
Tényleg nem egyértelmű a kérdéskiírásod. Nekem is az volt az első gondolatom, hogy általános- vagy középiskolás lehetsz, és így szeretnél ingyen korrepetáláshoz jutni. Egyetemen már máshogy mennek a dolgok, nem fognak titeket babusgatni, meg minden szarért anyádnak írogatni. Papíron felnőtt ember vagy, azt a minimumot kinézik mindenkiből, hogy ha problémája van, akkor tudtok a kicsi szátokkal kommunikálni, mert ugye minden csak kommunikáció kérdése (bár e-mailt ne sűrűn írjál, mert úgy elhajtanak, hogy öröm lesz nézni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!