Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy működik a fogadó óra?...

Hogy működik a fogadó óra? ezért fizetni kell?

Figyelt kérdés

Vagy csak beülök a tanárhoz és abban az 1 órában elmondja nekem amit már 1x az egész osztálynak megtett?

Nagyon le vagyok maradva az egyik tágytól kerestem a suliban is/neten is az egyik tanár fogadó óráját de nem találom sehol

Hetente van nekik vagy amikőr ő meghatároz egy időpontot ?

2022. okt. 26. 20:46
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Kategóriáért elnézést, félre nyomtam *
2022. okt. 26. 20:47
 2/25 anonim ***** válasza:
19%
Jézusom...Milyen szülők vannak....
2022. okt. 26. 21:01
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
A fogadóóra nem erre való. Az nem korrepetálás, hanem egy időpont a szülőknek, ahol beszélgettek a teljesítményedről.
2022. okt. 26. 21:02
 4/25 anonim ***** válasza:
34%
Anyám még törött lábbal is elment az összes fogadóórára és beszélt a tanárokkal. Más meg azt se tudja mi az...Komolyan minek gyerek egyeseknek, felfoghatatlan.
2022. okt. 26. 21:02
 5/25 A kérdező kommentje:

És itt ki szülő?

Látom egyetemre nem sikerült eljutni

2022. okt. 26. 21:03
 6/25 A kérdező kommentje:

#4akkor neked nagyon jó teljesítményed lehetett ha rólad állandóan beszélni kellett, az enyémnek nem kellett bejárni mert nem volt miről beszélgetni... Mindig jó tanuló voltam

EGYETEMI fogadó óráról van szó de úgy tűnik itt a válaszolok nem jutottak el addig és még nem is hallottak ilyen lehetőségről

2022. okt. 26. 21:06
 7/25 anonim ***** válasza:
76%
Fogadó óra nem korrepetálás.
2022. okt. 26. 21:08
 8/25 A kérdező kommentje:

#7 hát akkor minek? Egyetemen hívjam be "anyámat" h beszélgessen ő a gazdasági matekról?

Úgy látom itt sokan el vannak tévedve...

Fogadó óra EGYETEMEN arra van hogy tudsz kérdezni a tanártól, csak szerettem volna rákeresni h az adott tanárnak mikor van... Mert sajnos úgy kellett felvennem egy tárgyat hogy az élő tárgyát nem tanultam és így elég mélyvíz

2022. okt. 26. 21:14
 9/25 anonim ***** válasza:
92%
3-as vagyok: A fogadóórának több típusa van. Hogy segítsünk ha le se írod, hogy egyetem. Nyilvan egy ilyen kérdesből, hamarabb hisszük azt, hogy középiskolás vagy mint egyetemista, mert utobbik raírnak a tanárra/odamennek hozza az óra végén és elmondják a bajukat. Kommunikáció!
2022. okt. 26. 21:28
 10/25 A kérdező kommentje:

" Nagyon le vagyok maradva az egyik tágytól kerestem a suliban is/neten is az egyik tanár fogadó óráját de nem találom sehol" -> elég egyértelmű szerintem, hogy nem "anyám" van lemaradva és nem ő kereste a suliban...

Nyilván oda fogok menni hozzá csak szerettem volna rákeresni, hogy mely napokon tartja, ugyanis jövőhéten H,K,SZ,CS nekünk szünet következő hét már késő és ha pont nem pénteken tartja nincs szerencsém.

Ezért érdeklődtem h hetente vannak, vagy félévente, havonta x napon stb.

2022. okt. 26. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!