Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Német szituáció? (Kérdésed...

Német szituáció? (Kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés

Segítenétek miket írhatnék hozzá?

Hívja fel telefonon a Freiburgi Egyetemet, mutatkozzon be és érdeklődjön a nyári kurzusok felől. Önt egy két hónapos kurzus érdekelné, szeretne családnál lakni, hogy a hétköznapi nyelvet is gyakorolhassa. Érdeklődjön vannak-e szabadidős programok, szerveznek-e kirándulásokat is. kérjen prospektusokat árajánlattal, hogy eldönthesse, jelentkezik-e. Köszönöm ha valaki veszi a fáradtságot :)

2010. szept. 22. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:

-hallo, xy egyetem, miben segíthetek?

-hallo, xy vok. szeretnék érdeklődni egyik nyári kurzusuk után. ilyen és ilyen jöhetne szóban. itt és itt szeretnék lakni, ezért és ezért.

-keresek ilyen tanfolyamot, egy pillanat. érdekli még valami ezen kívül?/van még más kérdése?

-igen, programok, kirándulások, satöbbi

-találtam egy kurzust, megfelel a szempontoknak. programok: ez és ez van, kirándulás ide és ide ekkor és ekkor.

-megkérdezhetném, hogy mennyibe kerül?

-persze, x euró/forint.

-köszönöm a felvilágosítást, átgondolom, és jelentkezem.

-nagyon szívesen, viszont hallásra

-viszont hallásra

remélem, így értetted, és tudtam segíteni :)

2010. szept. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!