Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítségre lenne szükségem?

Segítségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
Ismertesse és részletezze az árutovábbítási folyamat szervezési feladatait. ehhez mit lehetne írni például? neten nem igazán találtam semmit

2021. dec. 15. 17:06
 1/4 anonim válasza:
34%
Talán nézd meg a tankönyvben.
2021. dec. 15. 17:08
 2/4 A kérdező kommentje:
OKJ-n mar nincs tankonyv egyaltalan, de koszonom a hasznos valaszt❤️
2021. dec. 15. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs erről sehol semmi, akkor rögtönözni kell. Kezdjük azzal, hogy mit jelent az árutovábbítás! Ez nyilván egy logisztikai szakkifejezés. Magyarázd el a jelentését! Miért kell? Mi a célja? Ha ezek megvannak, akkor jöhetnek az attribútumok: honnan? hová? mit? hogyan/mivel? Nyilván mindent dokumentálni kell a küldő és a fogadó félnek egyaránt. Dokumentáció mit tartalmaz? Határidők betartása: mikorra kell?

Én teljesen kívülálló vagyok, és szándékosan nem is keresek a neten erre, ezek csak eszembe jutottak. Ha kicsit is benne vagy a témában, akkor valahogy tudod folytatni. Ha pedig a tanfolyamon szó volt róla, akkor esetleg össze lehet fésülni onnan is pár dolgot. Még akkor is, ha ebben a formában nem is esett szó róla.

Lehet esetleg egy példán keresztül bemutatni, milyen részfeladatok vannak egy árutovábbítási folyamatban.

2021. dec. 15. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetemen sincs tankönyv😬🙈
2021. dec. 15. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!