Ellenőriznétek, hogy van-e benne hiba vagy elírás?
Diákújságírói cikk lenne, ezért gondoltam, hogy írok miért is választottam azt az intézményt ahol tanulok. Előre is köszi, a segítséget! Építő kritikát fogadok, szellemi fogyatékosok kíméljenek.
Ne haragudj, de az olyan, mintha egy 12 éves írta volna.
A mondatok együgyűek, nyelvtanilag borzalmas és a helyesírás sem penge.
Véleményem szerint nem kellene ezt erőltetni.
7, valószínűleg az a feladat, hogy írjon arról, miért érdemes az iskolást választani.
Mondjuk könyvelőként sírok azon, hogy szeretek telefonálni... :D MAjd megutálja szegény.
Először is, tényleg nem a legjobb szöveg amit eddig láttam. De! Az írás, akárcsak a legtöbb kézséget, lehet fejleszteni, csak gyakorlás és a visszajelzések megfontolásánqk kérdése. Én is így kezdtem mèg anno, tini koromban, és mára már 50-500 oldalas tanulmànyokat, pályázatokat írok és lektorálok heti szinten.
A szövegről annyit, hogy bár csak egy oldal nyugodtan lehet tagolni, bekezdéseket jelölni, hogy amikor valaki először ránéz ne csak egy betűhalmazt lásson, hanem egy rendezett átlátható oldalt.
Abban a többieknek teljesen igaza van, hogy a mondatok szerkezete az elég gyenge. A vesszők alig vannak jó helyen, van, hogy két mondatot egybe írtál, mikor nyugodtan lehetne külön szedni őket. Valamint van pár szó, ami nem illik, vagy nincs értelme ahova helyezted őket.
Szerintem nézd át még egyszer, gondold át a mondatokat és, ha gondolod, külld el, akár privátban is. Szívesen átnézem valamelyik este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!