Persze hát akkor pontozzatok le. Lényegében nem értem miért mivel választ nem adtam a kérdésre és amit írtam azzal nem ártottam a válaszadónak szóval kicsit balfaszok vagytok
2021. szept. 20. 10:15
12/16 anonim válasza:
Nahát, megcsillant az intelligencia.
Ja, nem...
De tudod mit? Éljél nyugodtan abban a hitben, hogy a 0 se nem páros se nem páratlan. De kérlek ne hangoztasd a téveszméidet.
2021. szept. 20. 10:17
13/16 anonim válasza:
Nem ez a legegyszerűbb, csak nekem tudod van életem veled ellentétben, és nem folyton ezt a tetves oldalt lesem, de én csak segítőkész akartam lenni még ha ESETLEG rosszat is írtam, de ez a magyar mentalitás, kössünk bele a másikba ott ahol tudunk. Bár ilyen trash embertől mit is várok egyébként
2021. szept. 20. 10:18
14/16 anonim válasza:
Leszarom hogy mit gondolsz, az értelem itt van nem ott egyébként se fogja senki sehol megkérdezni szerintem bogaram hogy a 0 páros vagy páratlan, de a buta pofiddal légyszi maradj kussban és maradj is úgy 200 évig vagy karenkedj tovább. Innentől nem vagyok hajlandó az átlag magyar viselkedésű kommentekre reagálni, mert csak a rosszat keresik mindenkibe és azt hogy bánthassák a másikat
2021. szept. 20. 10:50
15/16 anonim válasza:
U.i.: ebből is látszik mennyire nincs életed kiscsillag 2 perc alatt válaszoltál is, bizonyára ezzel próbálod feledtetni az életedben uralkodó űrt hogy itt oksokodsz és pofázol mert legbelül egy utolsó kis ri*anc vagy akit mindenki lenéz és itt próbálod meg kiélni magad több kevesebb sikerrel, amíg meg nem halsz egy idős emberként a gép előtt szívinfarktussal és még a közben is a faroklesődet fogod jártatni
2021. szept. 20. 11:07
16/16 anonim válasza:
Normálisan megkérdeztem, hogy miért gondolod azt, amit, erre ta habzó szájjal nekem esel. Aki itt karenkedik, az egyedül te vagy.
"U.i.: ebből is látszik mennyire nincs életed kiscsillag 2 perc alatt válaszoltál is, [...]"
Szerencsétlen véletlen, hogy a válaszod után 1 perccel léptem be, és a rendszer feldobta, hogy érkezett rá válasz. De csak ebből messzemenő következtetéseket levonni a karenkedés típikus ismérve. Nyilván nagyon jó életed lehet, amikor két mondat alapján felállítod a másikról a diagnózist és csak a rosszindulatot látod benne, és a semmiért rátámadsz a másikra ordenáré stílusban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!