9. osztályos házi olvasmány listát ki tud adni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 15:00
1/7 anonim 

válasza:

Ez mindenhol más és tanár függő, hogy mit ad ki kötelezőnek!
2/7 anonim válasza:
Rómeó és Júlia
Antigoné
Isteni színjáték
ezek biztosan.
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy tanárfüggő,de mivel mi nem kaptunk,ezért jó lenne majd képben lenni.
Utolsó,köszii.:)
2010. aug. 28. 15:38
4/7 anonim 

válasza:

Általában (Homérosz: Íliász), Homérosz: Odüsszeia, Szophoklész: Antigoné, Biblia (részletek), Shakespeare: Romeo és Júlia, Zrínyi Miklós: Szigeti veszedelem, Moliére: Hat színmű (részletek, pl. Fösvény, Tartuffe).
5/7 anonim 

válasza:

Nekünk Szophoklésztól az Antigonét és Shakespeare-től a Rómeó és Júliát kellett elolvasni.
Egyébként év végén kezdtük el Zrínyit,lehet,hogy most el kell majd olvasni a Szigeti veszedelmet.
Nyárra Moliertől a Tartuffot mondta,hogy olvassuk.Elolvastam aug. elején de már semmire nem emlékszek belőle:D
15/L
6/7 anonim 

válasza:

Én ezeket kaptam :
Biblia
Homérosz:Iliász,Odüsszeia
Vergilius:Aeneis
Szophoklész:Antigoné
Shakespeare:Rómeó és Júlia,Hamlett
Zrínyi Miklós:Szigeti Veszedelem
Dante:Isteni Színjáték
Moliére:Tatuffe,Fösvény
7/7 MentallyDisabled válasza:
Szerintem a magyar tanárod erre pontos választ tud adni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!