Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Matek háziba kéne segítség?

Matek háziba kéne segítség?

Figyelt kérdés

1) Egy kör sugara 14 cm.Számítsd ki a területét,kerületét.

2) Egy kör átmérője 24 cm.Számítsd ki a területét,kerületét.

3) Egy kör kerülete 25,12 mm.Számítsd ki a területét!

4) Egy kör területe 254,34dm².Számítsd ki a kerületét!

5) Egy kör alakú játszótér alját rugalmas anyaggal fedik be.Hány m² anyag kell,ha a játszótér sugara 7m. Körülötte futópálya megy?Hány méter hosszú?

2021. máj. 23. 17:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Már megoldottam az egészet szóval nyugodtan oszthatod az észt ami nincs mert nagyon nem érdekel.Neked pedig köszönöm 9.!
2021. máj. 23. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Ügyi vagy! ;)
2021. máj. 23. 19:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy látom idegesek vagytok,kell nyugtató?Látom,hogy így leszóltam az írásod írtál egy szöveget félóráig csak hogy ne legyen benne hiba,büszke vagyok rád.De tényleg nyugodtan mondhatjátok ezeket,mert nagyon nem érdekeltek nem veszekedni akartam hanem segítséget kértem, ha meg azért sírsz mert elfelejtettem írni hogy légyszíves akkor majd megsajnállak ha lesz időm😚
2021. máj. 23. 19:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudom;")
2021. máj. 23. 19:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Látom valóban sok teendőd van. Az a baj, hogy annyira el vagy tévedve, hogy szinte segíteni se lehet rajtad. (többet már nem írok nyugi, nem akarom pazarolni az értékes idődet)
2021. máj. 23. 19:25
 16/16 anonim válasza:
kár volt megírni neki, bizonyára mindjárt rakja ki az újabb ilyesmi kérdést és várja, hogy az egészet megoldjuk neki. loser..
2021. jún. 1. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!