Tud nekem segíteni valaki a matekban?
Azért remélem azt az instagrammos példát nem gondoltad át.
Másrészt ide konkrét kérdéseket kéne feltenni, nem megkérdezni, hogy valaki tud-e segíteni.
Tudom, jópáran itt akarnak segítőt szerezni egy-egy dolgozat megírásához, de még azt sem tudják kiírni, hogy milyen témakör, hanyadikos anyag (ez az utóbbi erre a kérdésre is vonatkozik)
Ha van konkrét kérdés, akkor azt ide rakd fel. Ha nincs, akkor meg keress fel egy magántanárt, vagy magántanítást vállaló egyetemistát.
Ez az oldal arra van, hogy ha van egy kérdésed (tehát pl egy konkrét feladat megoldása, egy képlet értelmezése stb) azt feltedd. Ha komplett dolgozat, vizsga felkészülésben kell segítség, abban is sokan tudnak sokan segíteni (akár én is, attól függ konkrétan mi a témakör és milyen szinten) de remélem azzal tisztában vagy, hogy ez sehol nem lesz ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!