Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Földrajz lecke megoldásai..?

Földrajz lecke megoldásai..?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Földrajz munkafüzet segítséget szeretnék kérni. Egyetlen egy feladat van ezen az oldalon amit nem tudtam megoldani ami így hangzik:

"Válaszolj egy folyó nevével!

1. Szegednél, a várostól ésakra ömlik a Tiszába: _______

2. A Mátrából érkeő jobb oldali mellékfolyója a Tiszának: _______

3. A Duna jobb oldali mellékfolyója, mely csak Szerbiában éri el a Duna: ______

4. Több ágból egyesül, Csongrádo elhagyva Ömlik a Tiszába: _______

5. Vizét a Balatonba vezti: _____"

Mindenhol megnéztem már mindenhol, de sehol semmit nem találtam, a könyvet is már konkrétan átnyálaztam vagy 3x de ott se semmi. :,)

(kedves és értelmes kommenteket előre is köszi, a bunkóktól pedig kérlek kíméljetek..)

2021. máj. 3. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Fogj 1 térképet és azt nézegesd, ennyi.
2021. máj. 3. 15:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ha ilyen egyszerűen menne akkor természetesen nem kértem volna segítséget itt :)
2021. máj. 3. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem egyszerű azon, hogy melyik folyó ömlik a Tiszába Szegedtől északra? Először is, wikipédián valószínűleg megtalálod. Másodszor, a google térkép remek választás lehet, de a földrajz atlasz mégjobb.
2021. máj. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!