Diplomamunkát meg lehet írni egy hónap alatt?
Én szoftveres szakdolgozatot csináltam. Maga az írás volt az utolsó és a legkönnyebb fázis. Elsőnek a szoftvert kellett megtervezni. Mikor terveztem a szoftvert - Adatbázis, használati esetek, különböző UML-ek, akkor szépen csináltam a képernyőképeket, és külön doksikba jegyzeteltem mi micsoda, miért, összefüggések stb.
Aztán tervezés után jött a kódolás. Mindent kommenteztem, mi-micsoda, melyik metódus mit csinál, melyik osztály micsoda, melyik interfész micsoda...stb.
Aztán jött az írás. A legnehezebb dolog a bevezető volt. :D Azon legalább 2 napig ültem. és 1000x újraírtam (még a végén is módosítottam). Utána feladatleírás, specifikációk stb.. ez is hosszabb időt vett igénybe.. aztán ezek után jött szinte a copy paste munka, csak átírva, átfogalmazva stb.
Szóval maga az írás elkészült 1 hónapon belül. Azt hiszem olyan két és fél hét volt + az, hogy elküldtem legalább 10 embernek, hogy átnézzék, javítsanak bele, keressenek értelmetlen mondatokat stb.. (Ezt neked is kell...) - illetve a konzulesnek is el kell küldeni, lehet visszaküldi vagy 3x... erre is kell még legalább 2-3 hetet szánni - mert nem várhatod el, hogy 1 óra alatt átnézze és még ötleteket is adjon. :D
Szóval 1 hónap az lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!