Kaptam egy feladatot, mégpedig azt, hogy írjak egy minimum fél oldalas fogalmazást. Kaptam egy címet is: Elvette a pulóverem. Semmi ötletem. Tudnátok segíteni?
Elvette a pulóverem, ki is lehet indulni abból(másból is), hogy valójában miért vehette el a másik attól, amiért elvette.
Tegyük fel, hogy lány vette el a fiútól, miér vehette el vajon, lehet azért, mert fázik, lehet azért, mert közelebb akar kerülni a fiúhoz, de így mutatja ki felé, mi volt a reakciója a fiúnak erre.
Nem erről kell szólnia az egésznek! Lehet ez csak egy kiindulási pont,(mondjuk egy bevezetés, elvette a pulóverét, leírod a beszélgetésüket, aztán meg mondjuk legközelebb lesz egy program, hogy elmegy a srác valahova a haverjaival másnap és így meghívja a lányt is, ez csak 1 a sok lehetséges közül, nyilván nem túl izgi :D, de remélem érted, hogy mit akarok ezzel mondani) mondjuk ennek, hogy elvette a pulóverét ezért elkezdenek egymás felé közeledni, beszélgetni, aztán barátok lesznek stbstb, látod, jönnek itt a szavak, mennyi írtam 1-2 perc alatt... :D Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!