Hol találok olyan könyvet, amely az emberek szaporodásáról szól? (házi dolgozatra kell)
Figyelt kérdés
Olyan kínos, nem tudom, hogy álljak neki. Péntekig le kell adjak biológiából egy ppt-t vagy kétoldalas word dokumentumot az emberi szaporodásról de a tankönyv nem írja ki részletesen és csak abból, vagy más könyvből szabad kijegyzetelni a tananyagot. Van olyan könyv, amely erre specializálódott?2021. jan. 3. 13:41
2/11 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy csak tankönyvből és könyvből lehetséges!! A forrást is le kell adni a Tanárnőnek, nem adhatunk meg linket. Csakis nyomtatott forrás adható meg.
2021. jan. 3. 13:57
3/11 anonim válasza:
"Google: "emberi szaporodás pdf", "szaporodás könyv", "emberi szaporodás könyv", "szaporodás szakdolgozat" ...stb
4/11 A kérdező kommentje:
Értsed meg, hogy internetes forrást nem lehet használni, nem fogadja el még pdf-ben se! Csak kölcsönzött könyv vagy a tankönyv használható. Szerintem is így egyszerűbb lenne, nem is írtam volna ki akkor a kérdést. Van esetleg ilyen KÖNYV, amely megfelel a tananyagnak?
2021. jan. 3. 14:04
5/11 anonim válasza:
Be kell vinni a könyvet megmutatni? Fizikailag ott kell lennie nálad, megfogja nézni, hogy ott van a kezedben a könyv?
A könyveket elektronikus formában is be lehet szerezni, ezért írtam a kifejezéseket, hogy keresgélj. Akár szakdolgozatot is lehet keresni. Csak leírod a forrást. Ő azt nem fogja tudni, hogy Te azt elektronikusan olvastad vagy fizikailag.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, le kell adni, majd utána egy héten belül visszaszolgáltatja. De ezt csak abban az esetben, ha a tankönyves módszer nem jön be, de abbó jegyzetelni lehetetlen.
2021. jan. 3. 14:08
7/11 anonim válasza:
"könyvtárból kölcsönzött könyv" - Nem adhatod le neki. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Az iskola könyvtárába be kell menni ahol vannak ilyen típusú könyvek, abból is lehet jegyzetelni, majd le kell adni a könyvet.
2021. jan. 3. 14:12
9/11 anonim válasza:
Csak, hogy az iskola könyvtárába nem tudsz menni, és a könyvet se tudod leadni, hiszen korlátozások vannak. A könyvtár sincsen nyitva.
10/11 A kérdező kommentje:
Nálunk hétfőnként vannak ügyeletes tanárok, akik kinyithatják a könyvtárat. Nyomós indokkal be lehet menni az iskolába/könyvtári részlegbe. Meg kell beszélnünk a tanárral egy időpontot, és az ügyeletes tanár kinyitja a könyvtárat.
2021. jan. 3. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!