Matematika: Egy utca egyik oldalán áll valahány játékrobot. Egy lépésben pontosan három robotnak tudjuk azt a parancsot adni, hogy menjen át az út túloldalára. Hány robot esetben lehet elérni, hogy a robotok az utca túloldalára kerüljenek át?
Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 12:52
11/12 anonim válasza:
"Elnézést ha esetleg ez bárkinek is probléma lenne!"
Nem azért írtam, mert probléma lenne, csak ugye a szorgalmiknak pont az a lényegük, hogy TE jössz rá. Jó, azzal nincs is semmi baj, hogyha nem száll meg az ihlet, és egy-egy feladatban kérsz segítséget. Csak amikor gombamód szaporodnak a feladatok, feltehetően ugyanattól az embertől, akkor joggal felmerül néhány emberben, hogy most lustaságból csináltatja meg másokkal a feladatait, ráadásul tök' ingyen, vagy tényleg ennyire nem megy a gondolkodás. Általában az előbbi szokott nyerni.
12/12 A kérdező kommentje:
Nekem most ezek a feladatok tényleg nem mennek, órákat ültem felettük. De jogos amit írtál, ebben teljesen egyet értek.
2020. okt. 26. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!