Emelt szintű matematika érettségin 60%-ot nehéz lesz elérni idén?
Figyelt kérdés
Nálam kb annyi kellene,hogy bejussak a szakra amit kinéztem.Oldogatok feladat sorokat,ott 50 körülire jönn ki az eredmény.Ha kb ennyi lenne az eredményem,akkor szóbelivel feltudnám még húzni.De,félek,hogy idén nehéz lesz az emelt és ideges vagyok,amiatt,hogy nem fog össze jönni az az egyetem,amit kinéztem...2019. máj. 5. 18:45
1/4 anonim válasza:
hát jha.. azért nem könnyű, de nyilván nem lehetetlen,hajrá
2/4 anonim válasza:
Honnan a fenéből tudjuk? Imádkozzunk, hogy kevés bizonyítás lesz benne.
3/4 anonim válasza:
Semelyik érettségi én nem volt még bizonyítás, ha nem megy a 60% bármelyik érettségin ott inkább az egyetemtől félnék a helyedben, nem attól, hogy felvesznek-e
4/4 anonim válasza:
Olyan lesz, mint minden évben, ami abból is látszik, hogy bármelyik évi feladatsort csináltad végig, mindig 50 körüli eredményt értél el. Ilyen lesz most is. (Egyébként a helyesírásod elég tragikus, és szerintem az is mutat azért valamit akkor is, ha matekból viszed a pontokat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!