Hogyan gyakorolhatnék a felvételire? (Központi)
Figyelt kérdés
Most írom a felvételit, de nem tudom hogyan kéne rá gyakorolni. Még nem vagyok elkésve. Van rá 5 hónapom, de nagyon-nagyon szeretném, hogy jó legyen(legalább 75 pont). Most megírtam a 2020-as felvételit 80 pontosra, de előtte 1x átnéztem a matekot. Amúgy a Dobó Katalin gimnáziumba szeretnék menni. Tippek?2020. szept. 5. 17:10
1/6 anonim válasza:
1. Oldd meg ezeket: [link]
2. Ellenőrizd a megoldásaidat a javítási-értékelési útmutatóban!
3. Tanuld meg a feladatokat és a megoldásaikat!
2/6 anonim válasza:
Old a régi feladatsorokat, és ha valamit elrontasz, akkor ne csak azt az egy feladatot nézd meg, hogy hogyan kell jól megoldani, hanem keress neten pluszba abból a témakörből gyakorló feladatokat
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem jól fog sikerülni. :D
2020. szept. 6. 12:23
5/6 anonim válasza:
4. Ha valamit nem értesz, akkor kérdezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!