Ha van egy elképzelésem, akkor előbb címet adjak neki, vagy az elképzelést fejtsem ki bővebben először? Melyik a jobban bevált módszer?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 16:49
1/4 anonim válasza:
Írnod kell egy fogalmazást?
Én annak idején az iskolai anyagoknál, illetve manapság a cikkeimnél is a végére szoktam hagyni a címadást. Kivéve persze, ha már menet közben eszembe jut valami nagyon frappáns dolog.
2/4 anonim válasza:
Ha az elképzelésed egy feladat megoldása, akkor a címet nem is te adod.
Ha önálló és független dolog, akkor tőled függ. Vannak akik előbb címet adnak, vannak akik a legvégén.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire gondoltam! 😀
Köszönöm a választ! 👍😁
2020. máj. 8. 21:08
4/4 anonim válasza:
Gyakran először csak munkacímet adnak, amit a végén újragondolnak. Például ha kifejtés közben kicsit elkanyarodsz az eredeti gondolattól, akkor a címet is érdemes lehet megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!