Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van akinek bevált valami...

Van akinek bevált valami otthoni mellnövesztő módszer?

Figyelt kérdés
Légyszives csak olyan válaszoljon aki étel/masszás segítségével mellnövekedésre tett szert.Sok ilyenről ír az internet mégis szeretném olyantól hallani aki elérte a célját bármelyikkel.

2020. ápr. 16. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Én minden nap ugrálok 30 percet melltartó nélkül. Sokkal nagyobb lett, már majdnem a hasamig ér. 28/N
2020. ápr. 16. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán értem hogy miért kell azt növeszteni. Nem növeszteni meg plasztikázni kellene, hanem elfogadni magunkat és másokat úgy ahogy vannak. Nem a mások és a társadalom igényeinek megfelelni.
2020. ápr. 16. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Bármilyen étel segít, amit mérték nélkül fogyasztasz=hízás, a terhesség is tuti tipp.

Nincsenek házi praktikák, felejtsd el!

2020. ápr. 16. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

A növesztésen csak a szike segít, semmilyen kence, bogyó vagy kaja nem segít.

Nekem is kicsik, és sokáig nem voltam vele kibékülve.. Aztán rájöttem, egyrészt így nekem pl sose fog lógni, mint másnak akinek nagyobb, nekik megereszkedik idővel, az se szégyellni való, de azért jobb logas nélkül :)

Tudok hason aludni, bármilyen felső jól áll stb. Rengeteg előnye van.

Illetve sokáig én pl nem ápoltam a mellemen a bőrt. Amióta kenegetem, sokkal szebb, feszes a bőr rajta. Evelyn márkát használom. Tényleg jobban néz ki, férjem is dicséri 🙂

Szóval, próbáld a pozitív hatásait nézni a kicsi mellnek, rengeteg van. És ápold. Olaj, pakolás stb. Meg fogod szeretni idővel.

2020. ápr. 16. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem megnőtt a mellem 80 B helyett most 95 C melleim lettek. Igaz előtte csak 60 kiló voltam, most meg 95 kiló. Szóval hízástól nőhet. Én most diétázom, eddig fogytam 10 kilót.. Jelenleg 90/C a mellem..
2020. ápr. 16. 17:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Hízni nem tudok😅
2020. ápr. 16. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem tudsz hízni, akkor buktad, a mell az főként zsír, és némi kötőszövet.
2020. ápr. 16. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Nekem bevált a hízás. 100 kiló vagyok, férfi, és helyes kis melleim lettek. Szóval most fogyózok.
2020. ápr. 16. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos nincs otthoni módszer ami működne. Elkeserítő de csak a műtét.
2020. ápr. 16. 18:16
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Ne haragudj, nem teljesen releváns a válaszom, de amikor babát szültem és szoptattam, az nagyon bevált.:) Addig 2 pattanás volt a mellem, egész 35 éves koromig. Szoptatásnál olyan Pamela Andersonos lettem. Azóta már kisebb, de végre van mellem, még ha A kosaras is. :)
2020. ápr. 16. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!