Azokat a fizikai mennyiségeket kéne meghatározni amelyekkel a két mozgás jellemezhető?
Erre kéne válaszolni mert holnap délig kéne beadni és nem találom sehol rá a választ
Aki segít annak köszönöm előre is
Ott van a címkékben: az egyenes vonalú, és az egyenletes mozgás.
Általában is, ha hiányzik a kérdés tárgya, akkor gyakran ott van a címkékben.
#3, látom beléd nem sok értelem szorult. Pedig válaszaid értelmesek szoktak lenni, de amit most írtál baromság.
Körtét akarod összehasonlítani az almával?
A pályát hogy a fenébe lehetne összehasonlítani a sebesség időfüggvényével?!
Két külön fogalom, igaz csak egy deriválás az eltérés a kettő között, de azért mégis...
Ekkora butaságot írni nevetséges.
"amit most írtál baromság."
miért ?
"Körtét akarod összehasonlítani az almával?"
mivan ?
"A pályát hogy a fenébe lehetne összehasonlítani a sebesség időfüggvényével?!"
ki akar bármit is összehasonlítani ?hogy jön ide pálya és sebesség fgv ?
"Két külön fogalom, igaz csak egy deriválás az eltérés a kettő között, de azért mégis..."
ne haragudj meg rám, de ennek semmi értelme. szerinted a sebesség a pálya idő szerinti deriváltja ?szerintem nem .
#maradjOtthon
Most hogy mindenki otthon, lesz időd lapozgatni a fizikakönyvet, van még mit tanulnod.
Tudom, hogy dq-nak írtad, de gondoltam kiállok mellé mert igaza van.
És bocs de felteszem neked kéne inkább tanulnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!