Mit ajánlanátok 6. osztályba kötelező olvasmány mellé?
Kaptam egy levelet,ami ez:
Kötelező olvasmány Gárdonyi Géza: Az Egri csillagok
Kell olvasónapló belőle(kötelező!!!), szereplők,az esemény és egy-egy rajzot,hogy jobban emlékezzetek rá majd szeptemberben.
A többit ránk bízza Erika néni, ha a tavalyiból maradt, lehet azt is olvasni, vagy BÁRMI, AMI TETSZIK.
Lehet már Jókai műveket is olvasni,vagy valamilyen könnyebbet, gyerekeknek valót,amit akár a könyvtáros javasol, s majd mindenki beszámolna egy kedvencéről, amit ajánlana a többieknek.
A bármi,ami tetszik szavakat nem nagyon értem.Most akkor lehet filmről vagy sorozatról is?pl.:Vámpírnaplók,Twilight vagy ilyesmi. Nem értem,de ha tudtok valami jó,izgalmas és nem túl hosszú könyvet szívesen meghallgatom.
Jack London: A vadon szava
Én nagyon szerettem és nem hosszú, valami 80-100 oldal lehet.
Abigél tényleg jó van belőle film is,amiböl alig maradt ki valami,a vadon szava is nagyon jó,meg a többi is,mind olvastam
nekem még a rab ember fia tetszett,meg Lois Lowry:hírvivő;valahol messze;nyáron történt;emlékek őre,és még egy a rémálmok iskolája
Huhh, kicsit izgultam, hogy tvájlájt lesz belőle, azt én sem ajánlanám, legalább most, amikor még van időd olvasni, ne ilyen alacsony színvonalúval töltsd az időd. Vadon szava, jól választottál. A Pál utcai fiúk jutott még eszembe, az sem hosszú, nem tudom, hanyadikban kötelező, annak idején én háromszor is elolvastam, volt hogy más kötelező helyett inkább :D
Volt még egy nagy kedvencem: Robert Franklin Leslie: A medvék és Én - ez igazán kalandos, bájos történet, medvebocsokról, ahogy befogadja őket egy ember és évekig együtt élnek a vadonban, valahol Kanadában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!