Hogyan kell lehivatkozni egy saját készítésű táblázatot amelynek adatait internetről szedtem?
Mindig az van lejjebb aki lenézi a másikat.
Mérgező emberek lenéző megszólalásaira nem reagálok.
A kérdező vagyok.
Bocsánat a korábbiért, csak annyira nem bírom hogy más csak lenézni tudja a másikat mert valamit nem tud, mondjuk a valóságba több sztorit tudok hogy volt ismerősöm ilyen volt eleinte sok barátja volt most meg aki normális szóba se áll vele, de mindegy.
Bennem elég sok kérdés van, valószínűleg ahogy haladok előre egyre több lesz. Nekem jelenleg kezdési baj az hogy egy olyan bevezetőt akarnék írni amiket saját szavaimmal átformálva és felépítve adnék elő, csak az a gond hogy ezek információkat az internetről olvastam évekkel ezelőtt így nem tudom a forrásukat sem, de ugyebár manapság temérdek információ áll rendelkezésre így amiket leírunk általában lehet hogy nem gondolunk rá de azt már más leírta korábban.
Csak most nem tudom hogy ez plágium akkor? Mert egy jó bevezetővel indítanék ami megadná az alapot a kutakodásom célját és egyediségé illetően.
Ezek egyébként kis információk lennének amiket összegyúrnék.
Az a gond hogy az oktatóval meg nem gyakran van óránk és a határidőböl kevesebb mint 1 hónap van és összesen kétszer fog vele lenni óra amin lehetne kérdezni.
Bocsánat ha olyanokat kérdezek amik egyértelműek kellenének hogy legyenek de ilyenek középiskolába nem voltak.
Hát 23-as, te nem lehetsz a kérdező, mert használtál vesszőket. De jobb is, ha ezt helyesled, mert ugye tudod, hogy a szabályzat szerint tilos két nicknévvel beregisztrálni, és ilyenkor törlik mindkét profilt...
Ha pedig nem emlékszik valaki a forrásra, akkor meg kell keresni, ennyi az egész. Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni. A #1, #3 és #6 válaszban ugyanez le van írva. De ezekszerint még egy nap alatt sem sikerült ezt értelmezni. Egy hét vajon elég lesz a megértéshez?!
#23: Ez nehéz kérdés, mert attól függ... Ha én megtanulom egy technológia működését és saját szavaimmal megfogalmazom hogyan működik, akkor az nem plágium, hiszen a saját tudásom alapján, saját megfogalmazásommal írtam le. De ha fogom egy másik szerző leírását a technológiáról és itt-ott átfogalmazom, akkor az plágium, feltéve, hogy az olvasó észreveszi/megérzi, hogy a szövegezése mintha elütne a korábbiaktól, "mintha be lenne másolva" (ilyenekből vannak aztán a hírek, hogy xy-nek visszavonták a diplomáját, mert utólag derült ki, hogy plagizált, csak nem vették észre akkoriban).
A nem szöveges tartalmakkal szerintem egyértelmű a helyzet: Ha más adatai alapján dolgozol, akkor egyértelműen jelezned kell. Ha más ábráját szúrod be, szintén.
Konkrétumot a teljes írás ismeretében lehetne mondani. Annyit tudok tanácsolni, hogy ha valamit állítasz, akkor azt utána magyarázd is meg. A legjobb az, amikor az olvasó fejében nem tud kérdés megfogalmazódni, mert arra már ott van a válasz a papíron. Ha nem merül fel kérdés, akkor pedig eleve nem válik gyanússá, hogy esetleg plagizálhatott az ipse.
#27 Szerintem a mások válaszainak a figyelmen kívül hagyása, az azokra vonatkozó értelmezés képtelensége inkább téged jellemez. Ez már föntebb is kiderült.
Arról hogy te egy óvodai szinten maradtál meg, az alapvető olvasás-szövegértés sem megy, nem mi vagyunk a hibásak. Semmi keresnivalód nincs a felsőoktatásban ezzal a (nem)tudással és hozzáállással.
De mindegy is, nem az én feladatom a bírálat, előbb-utóbb ki fognak tessékelni a főiskoláról, mert még a mai szinvonaltalan felsőoktatás mellett sem lehet igaz, hogy ilyen tudatlan, fejlődésképtelen emberek kezébe diplomát nyomjanak.
29.
Úgy látom egyesek nethuszároknak hiszik itt magukat.
A valóéletbe legyél nagyképű nem itt, ne az internet védelme mögött oszd az észt hanem a valóságba.
Szeretethiányos csődtömegek élik itt magukat egyedül, az hogy te a pártját fogod egy ilyennek az azt jelenti hogy te is ugyanúgy egy szeretethiányos csődtömeg lehetsz lelkileg, mert máskülönben nem itt élnéd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!