Hogyan kell lehivatkozni egy saját készítésű táblázatot amelynek adatait internetről szedtem?
formai követelményekbe az van hogy a táblázat alatt mindig kötelező, csak azt nem tudom mit írjak oda.
Ez megfelelő Forrás: saját összeállítás x(link) alapján.
Ez megfelelő? Még első féléves vagyok egyetemen és beadandót kell csinálni amibe még nincsen nagyon tapasztalom.
egy internetes helyről származik de kettő külön oldal mert egy összevetést írnék és ráadásul angol nyelvű forrás,
Most akkor elég ha odaírom az oldal nevét és majd végül majd a két oldalt lehivatkozom majd azt a két linket?
És hova írjam ki hogy mikori adatokat használok? a táblázat alatti hivatkozásnál vagy a végénél lévő végső hivatkozásnál vagy mindkét helyen?
Nem a linket kell megadni, hanem a hivatkozott cikknek az adatait. A megadásról, behivatkozásról már fföntebb esett szó. Ha szerinted hibásak az adatok, akkor természetesen ezt is le kell írnod.
A lényeg az, hogy az olvasó/bíráló számára visszakereshető legyen hogy mit használtál fel. A legtisztább megoldás az, ha a hivatkozott cikket berakod a függelékbe.
Közbe rájöttem a problémára. A táblázat alá kikell írnom a pontos dátumot vagy majd az irodalomjegyzékbe kell?
Meg a táblázat 3 forrásából az egyiknek van forrása ami egy fájl azt is hivatkoznom kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!