Hogyan kell lehivatkozni egy saját készítésű táblázatot amelynek adatait internetről szedtem?
De bunkó itt valaki. Szégyelhetnéd magad.
Milyen szövegértés te agyhalott barom? Semmi nincs leírva azok közt amiket kérdeztem.
Úgy látom a világ ilyen bunkó emberek felé megy akkor nemis lehet sajnálni az embereket hogy magukat pusztítják el.
Az 1-es, 3-as és 6-os válaszokban minden le van írva, amit kérdeztél. Hogy te nem tudod értelmezni a válaszokat ezt a hiányosságot nem vagyok hajlandó magamra venni.
Mert ez így egy egyoldalú kommunikáció, hiába írjuk a választ, ha te azokat figyelmen kívűl hagyva továbbra is nyomod a baromságaidat, az értelmetlen süketelést.
"Közbe meg ne zavarjon hogy a bejutási minimumponthatárhoz képest 80 ponttal többel jutottam be. Ha onnét kezdődne az hogy valakit fel esznek akkor a mostani felvettek több mint kétharmada be se jutott volna."
Ezzel meg ne dicsekedj, jövőre be sem kerülnél ennyivel. Ja, és tanuld meg a vesszőket használni, mert az egész katyvasz amit idehánytál egybefolyik. Vagy a hétvégi kajánál is mindent egybeöntesz, aztán moslékot esztek?!
Szóval azt állítod hogy majd jövőre 420 fölötti lesz a ponthatár, az igencsak nagy emelkedés lenne.
És miért írsz le amiatt mert nem tudok dolgot elsőre megcsinálni hibátlanul amit eddig sose kellet csinálnom. És pluszba azért kérdezgettem pluszba mert miközben csináltam a dolgokat újabb dolgok merültek fel vagyis azok a kérdések nem visszakérdezések voltak hanem új kérdések amik már másra kérdeztek és azokra választ se kaptam.
Innen látszik a különbség a paraszt és a földműves között, ha talán nem tudnád te vagy a paraszt.
"ha talán nem tudnád te vagy a paraszt."
Szerintem meg a paraszt az, aki még a válaszokat sem köszöni meg. Ennyit rólad. Innentől kezdve semmi értelme a további okfejtésnek.
"Felsőbb évesek is mondták hogy ezek a beadandók milyenek voltak hogy örültek hogy elfogadták azt."
Nem is csodálkozom, ha azoknak is ilyen volt a helyesírásuk és nem ismerték a vesszőt sem.
Bocs hogy nincs időm arra hogy megálljak egy kérdéssozattal miután már 10 órán át kutakodtam hogy legyenek megfelelő forrásaim azoknak adait probáljam úgy felhasználni hogy azok egymástól eltérő adatait probáljam egymáshóz igazítani és ráadásul mindezt úgy hogy nagy része azzal telt el hogy kerestem interneten amiből még angol forrás is alig van.
Neked könnyű itt beszológatni kényelmesen miközben a másik ott kínylodik egy olyan dolgon amit előtte sose követeltek meg tőle így valószínű elsiklik eggyes dolgokon mert amellet hogy probál megfelelni a követeményeknek még levan kötve azzal hogy folyamatosan keresi a dolgokat közbe probálja kitalálni hogyan adja elő azokat hogyan fogalmazza meg.
Én meg végső kétségeim közt megmertem fogalmazni egy kérdést 5 óránnyi kutakodás után és erre meg jön a leteremtés. Ha ennyire vitatkozni akarsz ne itt éld ki magad az internetet védőhálója mögött, a gyávák csinálják ezt mert nem merik vállalni a arcukat. Valóságba meg lefogadom hogy kussba lennél
Ne hidd hogy olyan könnyű a helyzetem paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!