Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Átverés vagy igazat mondanak?

Átverés vagy igazat mondanak?

Figyelt kérdés
Középsulis okj, fel lehet venni diákhitelt, tehát akkor gondolom nem a közoktatási törvény vonatkozik rájuk, hanem a felsőoktatási. Kapcsolatban is állnak 2 fősulival, viszont azt mondták az állami félévek nem mennek, kértem megerősítést az oh-tól, azt írták, hogyha szerepel a fősuli pecsétje a bizonyítványom, akkor számít felsőoktatásnak. Ők azt mondták nem, de ha kapcsolatban állnak akkor mégis kellene, nem?
2010. júl. 11. 08:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, kicsit megnyugtatott, bár a feltételesmód annyira nem, lehet el kellene nekik hinnem, amit mondanak, de annyi rosszat hallottam már az oksj képzésekről, meg mindenki mást mond, és ahová tovább szeretnék tanulni 1.5millió/félév a tandíj, szóval ha 1 félévem is elment, akkor nagyon rosszul jártam. Te hol tanultál? Elvileg 1 napot se tanultam ott, csak parázok, mert beiratkoztam és kaptam ideiglenes diákot meg mindent. De még tanóra 1 se volt, meg semmi ilyen és a pénzt is visszaküldték, de a fejkvóta miatt lehet beírva maradtam. Felhívtam őket, szerintük nem, de hát nem is fogják bevallani, ha mégis, bár lehet ez már paranoi nálam. Viszont egy biztos, soha többé nem megyek okjre!:S
2010. júl. 11. 11:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a BKF Két Tanítási Nyelvű SzKI-be jártam, nagyon meg voltam elégedve, az oktatás is tényleg jó volt, meg a tanárok többsége is. Semmi problémád nem lehet belőle, alapból sokan el se kezdik az OKJ-t, mivel sok esetben időközben kiderül, hogy mégis felvették egyetemre. :) Nem fogyhatnak ilyen esetben a féléveid, szóval megnyugodhatsz. :) Én ajánlom az OKJ-t, mert 1. sok olyan dolgot tanulhatsz, amit valószínűleg egyetemen nem fogsz, 2. ez alatt az idő alatt képezheted magad (nyelvtanulás, új érettségi ingyen). Ja, meg családi pótlék. :)

2010. júl. 11. 11:10
 13/14 A kérdező kommentje:
De én már beiratkoztam, ez még félévkor volt, keresztképzés:S, csak rögtön ki is iratkoztam, tehát volt 1 hétig ideiglenes diákom meg minden. VIszont nem volt még 1 óránk se.
2010. júl. 11. 11:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Ebből semmi gondod nem lesz. :)
2010. júl. 11. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!