Lenne értelme elmenni a gólyatáborba, hogyha az ember nem iszik?
Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 23:40
1/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha nincs fontosabb dolgod, vagy egyetem kizáró ok, menj el. Lehet lesz más is így.
3/10 anonim válasza:
Persze. Dugni azért csak szeretsz.
4/10 anonim válasza:
Várjunk.
Egyetem vagy gimi? Mert nem mindegy :D
5/10 anonim válasza:
Én elmennék így is, józanon is lehet barátokat szerezni. (Már ha ez a cél. Ha ez sem mozgat akkor tényleg nincs értelme.)
6/10 A kérdező kommentje:
Egyetemi :D
2019. júl. 8. 08:26
7/10 anonim válasza:
Én nem mentem, mert az ismerőseim részéről sem bírom elviselni az állandó tukmálást, erőszakoskodást, faggatózást (de miért neeem??), idegenek részéről meg pláne nem. Semmilyen hátrány nem ért végül.
8/10 anonim válasza:
Szia!
Én nem voltam, pedig kétszer voltam első évfolyamos két különböző egyetemen.
Nem bántam meg elsőre, és nem bántam meg másodjára sem hogy kihagytam.
9/10 anonim válasza:
Sziaaa én is pont ezen gondolkoztam, csak én azért mert félek az új emberektől, (panikrohamos is vagyok néha) de nem akarok kimaradni belőle, mert ott tudnék sok embert megismerni és sokan mondják hogy menjek el:D Szóval szerintem menj te is:)
10/10 anonim válasza:
Én gimiben nem jártam inni és bulizni,de voltam gólyatáborban. Nem bántam meg.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!