A szakdolgozat kurzus 15 kreditje a szakdolgozat leadása nélkül is megszerezhető?
9-es jól írta, a szakdolgozat kurzusra kapott jegy nem (feltétlenül) egyezik meg a szakdolgozatra kapott bírálati jeggyel!
Persze lehetséges, hogy vannak egyetemek, ahol a kurzusra csak akkor kapsz jegyet, ha ténylegesen le is adod a diplomamunkádat és így a kettő érdemjegy meg fog egyezni. De ezt egyeteme válogatja, így mindenhol érdemes az aktuális TVSZ - Tanulmányi és Vizsgaszabályzatot átolvasni.
Én pl. úgy tudtam abszolválni a Testnevelési Egyetemen, hogy ténylegesen csak fél évvel később adtam le a diplomadolgozatomat, de a kurzusra megkaptam a legalább "Elégséges" osztályzatot, így hivatalosan abszolutóriumot szereztem. Aztán fél évvel később leadtam a diplomamunkámat, amit jól megírva, "Jeles"-re is értékeltek, védésen ezt megvédtem, záróvizsgát szintén jól teljesítettem és megszereztem a hőn áhított diplomát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!